Nieuwe collega: Björn Kok

Alles weergeven
Björn Kok

Björn Kok

Ontmoet onze nieuwe collega: Björn Kok

Björn Kok - Consultant

Tijdens de coronacrisis werkt Team Blonk Consultants vanuit huis. Online en via telefoon zijn we goed bereikbaar en staan we klaar voor u. Samen met onze klanten en partners blijven we werken aan een duurzame én gezonde wereld. En zo is ons team recent weer een nieuwe collega rijker. Met veel plezier stellen we Björn Kok aan u voor, die begin april aan de slag is gegaan als consultant - vanuit huis.

Björn Kok

Consultant


"Sinds ik vrijwilligerswerk heb gedaan in Suriname heb ik als doel een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Het heeft me gemotiveerd om de bachelor ‘Aquatische Ecotechnologie’ aan de HZ University of applied sciences te volgen. Tijdens mijn bachelor heb ik mij gericht op waterkwaliteit en waterzuivering. Ter afronding van mijn bachelor heb ik onderzoek gedaan naar het potentieel om waardevolle stiffen terug te winnen uit het restwater van eiwitextractie uit plantbiomassa. Vervolgens heb ik de master Duurzame Ontwikkeling, Energie en Materialen gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn master heb ik me hoofdzakelijk gericht op kwantitatieve analysemethoden en modelleren gefocust op duurzaamheid van visteelt en specifiek het gebruik van voer. Voor mijn scriptie heb ik onderzoek gedaan naar hoe verschillende trends in de Europese visteelt het grondstofgebruik hebben beïnvloed en de duurzaamheid van verschillende voeralternatieven in de toekomst.

Het begrijpen en verduurzamen van de complexe voedselketen is een interessante uitdaging waar ik als consultant bij Blonk Consultants een bijdrage aan ga leveren. Naast mijn werk bij Blonk ga ik graag kamperen, wandelen, zwemmen, en duiken."