Uitbreiding van ons team: ontmoet Laura

Alles weergeven

Laura Wolf - Sales consultant

Uitbreiding van ons team: ontmoet Laura

Laura Wolf - Sales consultant

In februari hebben we een nieuwe collega mogen verwelkomen.
We zijn erg blij dat Laura Wolf ons team als Sales consultant versterkt. Met veel plezier stelt Laura zich voor:

Laura Wolf

Sales consultant


"Bewust omgaan met de aarde en haar bronnen is iets dat mij eigenlijk met de paplepel is ingegoten. Opgegroeid aan de kust bracht ik regelmatig tijd door in duinen, strand en bos. Later, tijdens mijn bachelor Milieu-maatschappijwetenschappen aan de Universiteit Utrecht, heb ik mij breed ontwikkeld op gebied van milieuwetenschappen. Onder andere op gebied van beleid, recht, en LCA maar ook op innovatie en sustainable business. Vervolgens heb ik een masterprogramma in Environmental Communication and Management gevolgd aan de Swedish University of Agricultural Sciences (SLU) in Uppsala, Zweden. Naast mijn studies heb ik me regelmatig ingezet als vrijwilliger bij verschillende sociale ondernemingen.

Eigenlijk word ik nog steeds iedere dag meer bewust van de wonderlijkheid van de ecologie en de kwetsbaarheid van de aarde. Ik ben ervan overtuigd dat we duurzaamheid heel serieus moeten nemen in beleid, bedrijfsvoering en onze dagelijkse mindset. Mijn passie voor duurzaamheid is gauw gekoppeld aan interesse voor de agri-food sector, aangezien de producten voortkomend uit deze sector over het algemeen een relatief grote milieu-impact hebben. Daarnaast bracht ik vroeger, doordat ik paardreed, veel tijd door op een grote boerderij, waar ook de koeienstal altijd een fascinerende plek voor mij was om naar binnen te gluren. Ik kijk er naar uit om meer te leren over de agri-food sector, en ben enthousiast om met mijn werk bij Blonk deze sector te helpen verduurzamen.

Naast mijn werk houd ik mij bezig met meerdere vormen van vrijwilligerswerk, en houd ik erg van reizen en muziek."