Ontmoet onze nieuwe collega Lisanne

Ontmoet onze nieuwe collega Lisanne

In november hebben we een nieuwe collega mogen verwelkomen.
We zijn erg blij dat Lisanne de Weert ons team als consultant versterkt. Met veel plezier stelt Lisanne zich aan u voor.

Lisanne de Weert

Consultant


'Sinds ik klein ben heb de droom om de wereld te verbeteren. In de loop van de jaren is het voor mij duidelijker geworden hoe mijn bijdrage aan een duurzamere economie vorm kan krijgen: door het doorgronden van systemen en hun milieu-impact en technische, creatieve oplossingen te bieden. Met deze ambitie heb ik naast de master Industrial Design Engineering, ook de master Mechanical Engineering afgerond aan de Universiteit Twente. Naast mijn studie greep ik graag kansen aan om mensen te betrekken bij discussies rondom duurzaamheid, door het organiseren van lezingen, brainstormsessies en workshops.

Ter afronding van de masters heb ik het afgelopen jaar bij Wageningen Food and Biobased research onderzoek gedaan naar duurzaam verpakken en recyclebare, bio-based alternatieven voor verpakkingslaminaten.

De complexiteiten die met voedselketens en verpakking gepaard gaan vind ik ontzettend interessant! Hoewel ik mijzelf pas tijdens de master hierop ben gaan specialiseren, is de interesse voor de agri-food sector er al met de paplepel ingegoten: mijn beide ouders en zus werken ook in dit veld. Vol enthousiasme en toewijding ben ik begonnen als consultant bij Blonk. Naast het interessante en afwisselende werk heb ik nog tijd over voor mijn hobby’s: trialrunnen, roeien, mountainbiken en boulderen. Ik ben graag actief buiten bezig, maar houd ook erg van zingen en reizen.