Webinar ‘Sustainable Diets’ gemist?

Alles weergeven
Webinar - Sustainable Diets

Webinar - Sustainable Diets

Webinar 'Sustainable Diets' gemist?

Webinar is nu online beschikbaar


  • Geïnteresseerd in gezonde en duurzame voeding?.
  • Meer weten over hoe we ons voedselsysteem duurzamer én gezonder kunnen maken?
  • En wil je inzicht verkrijgen in het berekenen van duurzaamheid én gezondheid van voedingsmiddelen?

Op 12 maart j.l. organiseerden we een webinar over 'Sustainable diets'.

Webinar gemist?
Geen nood, de webinar is nu online beschikbaar


Bekijk webinar (Engelstalig)

Gezonde en duurzame voeding

Gratis webinar 'Sustainable Diets'

We staan voor een grote wereldwijde uitdaging om ons voedselsysteem te veranderen. Ons eetpatroon, en de productie van onze voedingsmiddelen, hebben een flinke impact op onze planeet. Bovendien eet een groot deel van de wereldbevolking ongezond of lijdt juist aan ondervoeding. Als we de groeiende wereldbevolking gezond willen blijven voeden zijn aanpassingen in ons voedselsysteem hard nodig. Maar hoe maken we ons voedselsysteem gezonder, voor onszelf én de planeet? Een actueel (en urgent) thema, denk aan het recente EAT-Lancet rapport over gezonde en duurzame voeding. Blonk Consultants heeft flink wat ervaring met dit complexe vraagstuk. We hebben dit voor diverse organisaties onder de loep genomen, waaronder WWF UK (Livewell Plates) en Natuur & Milieu (Menu voor Morgen).

Met veel plezier delen we onze kennis om dit urgente probleem aan te pakken in een Webinar ‘Sustainable Diets’.

Tijdens de webinar leer je meer over wat gezonde en duurzame voeding is. Ook gaan we in op de urgentie van dit thema, welke wereldwijde uitdagingen zijn er? Je leert hoe een gezond én duurzaam voedingspatroon berekend kan worden. En welke data hiervoor nodig is. Hoe wordt eigenlijk bepaald wat gezond is? En wat is nu precies duurzaam eten? Aan de hand van inspirerende voorbeelden geven we inzicht in deze complexe vraagstukken.

Voertaal van de webinar is Engels.

Keywords: duurzame voeding, gezonde voeding, optimaliseren, klimaatverandering, voedingspatronen, Optimeal, levenscyclusanalyse (LCA), milieu-impact voedsel.


Meer informatie
Vragen over de webinar,
neem contact op met Meike van de Wouw via meike@blonkconsultants.nl of bel +31 (0)182 579970.