Webinar: Sustainable diets

Webinar: Sustainable diets

Berekenen van duurzame én gezonde voedingspatronen


  • Geïnteresseerd in gezonde en duurzame voeding?
  • Meer weten over hoe we ons voedselsysteem duurzamer én gezonder kunnen maken?
  • En wil je inzicht verkrijgen in het berekenen van duurzaamheid én gezondheid van voedingsmiddelen?

Schrijf je nu in voor onze gratis webinar ‘Sustainable diets’.

Datum: 12 maart 2019 (10:00 - 11:00 uur CET)


Schrijf je nu in

Duurzame en gezonde voeding

Gratis webinar Sustainable diets

We staan voor een grote wereldwijde uitdaging om ons voedselsysteem te veranderen. Ons eetpatroon, en de productie van onze voedingsmiddelen, hebben een flinke impact op onze planeet. Bovendien eet een groot deel van de wereldbevolking ongezond of lijdt juist aan ondervoeding. Als we de groeiende wereldbevolking gezond willen blijven voeden zijn aanpassingen in ons voedselsysteem hard nodig. Maar hoe maken we ons voedselsysteem gezonder, voor onszelf én de planeet? Een actueel (en urgent) thema, denk aan het recente EAT-Lancet rapport over gezonde en duurzame voeding. Blonk Consultants heeft flink wat ervaring met dit complexe vraagstuk. We hebben dit voor diverse organisaties onder de loep genomen, waaronder WWF UK (Livewell Plates) en Natuur & Milieu (Menu voor Morgen).

Met veel plezier delen we onze kennis om dit urgente probleem aan te pakken, daarom organiseren we op 12 maart 2019 een Webinar ‘Sustainable Diets’.

Tijdens de webinar leer je meer over wat gezonde en duurzame voeding is. Ook gaan we in op de urgentie van dit thema, welke wereldwijde uitdagingen zijn er? Je leert hoe een gezond én duurzaam voedingspatroon berekend kan worden. En welke data hiervoor nodig is. Hoe wordt eigenlijk bepaald wat gezond is? En wat is nu precies duurzaam eten? Aan de hand van inspirerende voorbeelden geven we inzicht in deze complexe vraagstukken.

De webinar is gratis toegankelijk, registratie is wel vereist. De webinar wordt in het Engels gegeven.

Keywords: duurzame voeding, gezonde voeding, optimaliseren, klimaatverandering, voedingspatronen, Optimeal, levenscyclusanalyse (LCA), milieu-impact voedsel.


Meer informatie
Vragen over Animal Production System Tool?
Neem contact op met Bart Durlinger, stuur een e-mail naar bart@blonkconsultants.nl of bel +31 (0)182 579970.